Telefon: 0741217337, +40264 415 185, +40721 286 985, E-mail: office@rocasdecor.roAndezit

ANDEZIT. ANDEZITUL este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, temperatura de formare este intre 950-1000 ℃ , lava de origine avand un continut de plagioclaz, piroxeni, amfiboli și biotit. Compozitia chimica a rocii predomina acidul silicic.


Caracteristici:

Rezistenta la rupere: 6.58 Pa (rezistenta la rupere inghet dezghet : 5.78 Pa)
Rezistenta la abraziune: 16610mm2/5000mm2
Rezistenta la inghet: F1
Rezistenta la flexiune: 25.1 MPa
Absortie apa: 0.1%

Montaj:
Va punem la dispozitie adeziv pentru montarea pietrei si echipa profesionala. Montarea pietrei de andezit se poate face interior si exterior.

Disponibilitate:
Avand cariera proprie de andezit, extragem bloc-uri de piatra si datorita echipei de prelucrare oferim la comanda diferite dimensiuni si finisaje.
Prelucrari Standard:
Polisat, Fiamat, Matuit, Buciardat, Sablare, Natural


Va oferim produse din andezit : dale, pavaj, placaje, blat de bucatarie, blat de baie, piatra scapitata, piatra cubica, si multe alte produse personalizate pentru fiecare client.
Produsele personalizate se realizeaza in fabrica proprie unde avem cei mai priceputi sculptopri in piatra naturala. De asemenea va asteptam sa ne vizitati locatile din tara unde in depozitele noaste veti gasi materialul dorit. Cu sediul central in Cluj-Napoca unde ne-am inceput activitatea, am decis sa ne extindem si am deschis filiale in cele mai importante orase din tara, Timisoara, Bucuresti si Urom Ungaria, Francize in Bistrita si Targu Mures si multe alte reprezentante in tara.
Dupa cum vam obijnuit va asteptam cu produse de inalta calitate si dispunem de angajati competenti pentru a va oferi cel mai bun pret/calitate pentru materealul dorit.
Pentru proiecte de reamenajare casa, gradina sau proiecte mai ample va oferim trepte/contratrepte, dale, placaje, mozaicuri, brauri, glafuri, blaturi, chiuvete, cadite de dus, placaje antice, placaje french pattern si multe altele. Agentii nostri va vor astepta cu el mai bun pret andezit si oferta pret andezit personalizate pentru fiecare proiect si categorie de produse in parte. Suntem un producator de andezit cu renume in Romania. Oferim o multime de solutii in materie de design si pret. Andezit-ul ca si marmura, granit-ul, travertin-ul sau alte timpuri de piatra naturala confera orcarei constructii rezistenta, durabilitate si un aspect estetic deosebit in timp, putand sa beneficea de un pret promotional si de o arhitectura apreciata.
Andezit este o roca magmatica rezultata prin eruptie vulcanica, avand o granulatie fina si o culoare placuta ce poate varia de la culoarea bruna, violeta pana la cenusie sau ngru. Structura uniforma, si foarta dura, rezistenta la compresie si trafic intens (trafic auto).
Piatra din Andezit se preteaza foarte bine pentru placari exterioare, majoritatea pietelor publice fiind realizate din priatra cubica. Acesta poate fii prelucrat astat in forma naturala, fiamata, antiderapanta, cat si in forma mata sau lustruita, si diferite dimensiuni. Cea mai ceruta dimensiune este cea de 10X10X5 dar dispunem de fabrica proprie si un stoc mare de piatra cubica pe stoc si va putem oferi ce dimiensiune doriti.
Placarea cu placaj sau piatra cubica in curea casei sau in diferite spatii publice va creste valoarea si va adauga o frumusete aparte si un ambinet aparte proiectului dumneavoastra.
Apelati cu incredere la serviciile noaste profesionale de prelucrare si vanzare a andezitului. Va steptam cu piatra naturala, andezit, travertin, marmura, granit, aredezie si compozit.
Toate materialele de piatra naturala andezit prezentate pe site le avem pe stoc in depozitele noaste din Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara.
De asemenea avem si echipe profesionale de montaj si transport.