andezit placari verticale

 Andezit placari verticale exterior, andezit scapitat este un model de placare pentru un design modern si indraznet. Potrivite mai ales pentru designul exterior, avem oferte avantajoase pentru piatra scapitata, la cele mai corecte preturi de producator andezit în România.

Scapitat-ul se preteaza foarte bine placarilor soclurilor cladirilor, locuintelor, gardurile, avand un coeficient de absorbie foarte scazut, ceea ce il face usor de intretinut. Se poate asorta usor si se poate incadra in orice stil, fie rustic sau modern. Va asteptam pe showroomurile noastre pentru a vedea modele originale.

      In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placari verticale andezit exterior, placaje granit exterior, placaje travertin,  si placaje andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre mari.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, mese piatra naturala, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !       cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de andezit si granit

Afișez toate cele 10 rezultate