trepte si glafuri andezit

Trepte si glafuri din andezit. Producator de andezit Rocas Decor va ofera trepte din andezit pentru scari interioare si exterioare la preturi promotionale. Andezitul este o piatra naturala foarte rezistenta similara granitului.

Cu o rezistenta extrem de ridicata la intemperii, cu absorbtia de apa practic inexistenta (0,1%) este aproape imposibil de distrus in timp. Trepte si glafuri din andezit se folosesc in principal in exterior sub forma de placaje sau trepte. Cu aspectul lor gri, le face o alegere buna si pentru interioarele pentru cladiri de birouri  sau comerciale.

    In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din andezit,borduri si rigole,piatra cubica. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

       Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

     Treptele din andezit poate fi de dimensiuni fixe sau de dimensiuni la cererea clientului. Putem furniza in termene scurte cantitati mari de trepte din andezit fand producatori.  preturi promotionale, astfel putandu-ne adapta atat lucrarilor medii cat si mari. Termen de executie in doar 2-3 zile !       cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de andezit si granit

Afișez toate cele 8 rezultate