MONTAJ ANDEZIT

Montaj andezit. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul produselor de la Transilvania Natural Stones. Echipele noastre de montatori specializati in placari cu andezit si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala. Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Echipele noastre ofera montaj andezit si piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

In plus montam si  lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale. Avem echipe spesializate si cu mare experienta. Cu atentie manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura, travertin sau granit.

Fabricam pe comanda blaturi de bucatarie din quartz si insule de bucatarie. Glafuri pentru interior sau exterior la o gama diversificata de culori de marmura sau travertin. Trepte si contratrepte pentru exterior  la preț mic. De asemenea puteti alege  placari pentru socluri si garduri la exterior de la o gama diversificata de produse.

Pentru a pastra marmura, travertinul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor.

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru intretinerea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !

Informatii si comenzi    PUPAZA MIHAELA           tel: 0769-026484