DESPRE NOI

Piatra andezit. Extragem si prelucram blocuri de  andezit din inima Transilvaniei. Datorita echipei de prelucrare oferim la comanda orice dimensiuni de pavaje andezit, dale andezit exterior, pavele de andezit fiamat. Le producem cu diferite finisaje (Polisat, Fiamat, Matuit, Buciardat, Sablat,periat, Natural).

Trepte si glafuri antracit se realizeaza in fabrica proprie unde avem cei mai priceputi meseriasi in piatra naturala. Cu sediul central in Cluj-Napoca unde ne-am inceput activitatea, am decis sa ne extindem. Am deschis puncte de lucru in mai multe orase din tara, Timisoara, Bucuresti,Bistrita,Targu Mures,Oradea si Sibiu. Oferim echipe profesionale pentru Montaj si va punem la dispozitie adeziv de calitatea pentru montarea pietrei.

Dupa cum vam obijnuit va asteptam cu produse de inalta calitate si dispunem de angajati competenti pentru a va oferi preț bun andezit pentru proiectul vostru.
Pentru lucrari de reamenajare casa, gradina sau proiecte mai ample va oferim trepte/contratrepte, dale, placaje, glafuri, borduri,rigole si pavele antracit. Agentii nostri va vor astepta cu ofertă competitivă pentru piese personalizate  si categorie de produse in parte.

TRANSILVANIA NATURAL STONES – PIATRA ANDEZIT DIN INIMA TRANSILVANIEI

Suntem un producator de placaje andezit cu renume in Romania. Oferim o multime de solutii in materie de design si seriozitate. Andezit-ul ca si marmura, granit-ul, travertin-ul sau alte timpuri de piatra naturala confera orcarei constructii rezistenta si durabilitate. De asemenea un aspect estetic deosebit in timp, putand sa beneficea de un pret promotional si de o arhitectura apreciata.

Andezit este o roca magmatica ca si granit-ul rezultata prin eruptie vulcanica, temperatura de formare este intre 950-1000 ℃ . Lava de origine avand un continut de plagioclaz, piroxeni, amfiboli și biotit. Compozitia chimica a rocii predomina acidul silicic. Avand o granulatie fina si o culoare placuta ce poate varia de la culoarea bruna, violeta pana la cenusie sau negru. Structura uniforma, si foarta dura, rezistenta la compresie si trafic intens (trafic auto).Piatra Andezit se preteaza foarte bine pentru placari exterioare. Majoritatea pietelor publice fiind realizate din piatra cubica.

Acesta poate fii prelucrat astat in forma naturala cat si fiamata, in diferite dimensiuni. Placarea cu piatra andezit sau piatra cubica in curea casei da un aer nobil. Folosita in multe spatii publice creste valoarea si va adauga o frumusete aparte proiectului dumneavoastra. Producem si montam  piatra cubica in toata tara cu echipa profesionala.

Apelati cu incredere la serviciile noaste profesionale de prelucrare si montarea a andezitului. Va asteptam cu piatra naturala, andezit, travertin, marmura, granit, ardezie si compozit quartz.   

  cere oferta chiar acum !

 

PIATRA ANDEZIT CU DURITATE SI PROPRIETATI INCOPARABILE

Absorbtie de apa la presiunea atmosferica 0,1 %.   Densitate aparenta 2738 kg/m3.   Porozitate deschisa 0,5 %.  Rezistenta la compresiune 9medie) 168 MPa.   Rezistenta la abraziune Bohme 4238 mm3.   Rezistenta la derapare/alunecare (medie) 59 mm. DECLARATIE DE PERFORMANTA CE  nr. 1241/05-08-2015.

Oferte personalizate cu preț bun pentru andezit bazalt, fiamat antiderapant,  granit ! Cumpara direct de la producator andezit din inima Transilvaniei. Producator de piatra naturala andesite la preț bun cu livrare in :

Cluj Napoca,  Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare,  Bulevardul Muncii,  Beclean,  Bistrita, Brasov, Braila,  Bucuresti,  Budapesten, Calea Turzii,  Constanta, Covasna, Harghita, Craiova,  Deva, Hunedoara. Floresti,  Galaţi,  Gheorgheni,  Hunedoara, Iasi,  Mangalia, Maramures, Magura Ilva,  Miercurea Ciuc,  Nasaud,  Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Pitesti, Ploiesti, Predeal, Ramnicu Valcea,  Satu Mare,  Sibiu,  Suceava, Targoviste,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau,  Baciu.