PIATRA CUBICA IN CLUJ NAPOCA

Piatra cubica in Cluj Napoca de andezit. Este o piatra naturala cu o frumusete aparte. Este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de cubica  de andezit, la preț bun de pe piata.

    Va invitam sa vizitati depozitul nostru unde un consultat va ajuta sa va alegeti produsele potrivite. De asemenea va asteptam cu diferite oferte si preturi pentru toate buzunarele. Cubica din granit andezit este o piatra foarte dura, avand o rezistenta extrem de ridicata. Ofera rezistenta in timp la uzura si intemperii, calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Foarte potrivita pentru proiecte la exterior, pavarea curtiilor si a parcurilor.

     Avem oferte avantajoase pentru pavele de cubica si borduri. Transilvania Natural Stones producator de andezit granit din Transilvania va ofera preturi avantajoase si permanent stocuri mari de mii de mp. Detinem un depozit cu cubica, la preturi de producator si facem montaj in toata tara cu garantie! Oferim borduri pietonale si trafic auto de 10x15x50 cm si 20x25x50 cm. De asemenea executam la comanda dimensiunea care doriti.

PIATRA CUBICA IN CLUJ NAPOCA

In calitate de producator de piatra naturala, avem colaborare cu depozite mari în toata România. Va punem la dispozitie cantitati mari de placaje din marmura, placaje granit exterior, cubica si borduri, antracit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

Andezit fiamat cu duritate si proprietati incoparabile

Absorbtie de apa la presiunea atmosferica 0,1 %.   Densitate aparenta 2738 kg/m3.   Porozitate deschisa 0,5 %.  Rezistenta la compresiune 9medie) 168 MPa.   Rezistenta la abraziune Bohme 4238 mm3.   Rezistenta la derapare/alunecare (medie) 59 mm. DECLARATIE DE PERFORMANTA CE  nr. 1241/05-08-2015.

 

  cere oferta  !