SCOARTA DE ANDEZIT


Scoarta de andezit este partea exterioara a blocurilor de piatra. Este o decoratiunea originala cand dorim sa oferim atat durabilitate in timp  si apropiam de natura. Pentru un desingn aparte si unic va punem la dispozitie scoarta din andezit.

Cu un coloristic cu diverse variatii de nuante de gri deschis pana la gri inchis, aproape negru, se incadreaza perfect in orice cadru (rustic, modern). Scoarta din andezit are o rezistenta extrem de ridicata, foarte usor de intretinut. Andezitul fiind un material foarte rezistent, cu factor de absorbtie foarte scazut.   Ideal pentru decoratiuni aparte interior sau exterior.

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România.Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din andezit fiamat si granit. Placaje granit, placaje travertin, placaje andezit cu multiple dimensiuni. Finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, andezit pret.P iatra naturala decorativa din care prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,scari. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.                       Termen de executie scurt 2-3 zile !             cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de granit si andezit