andezit la exterior

Andezit la exterior

Andezit la exterior. Alegeți același concept și material pentru a crea armonie între designul interior și exterior. Atunci când proiectăm sau renovăm o proprietate, trebuie să păstrăm echilibrul atunci când ne gândim la concepte de interior și exterior. Astfel vom avea armonie. În caz contrar, vor exista goluri care îl fac să arate ca o greșeală de design. 

Dacă zona interioară fascinează, zona exterioara trebuie ajustata la acelasi nivel de design. Alegeți materialele potrivite pentru decorarea exterioară. Folosiți plăci de piatră de andezit gri pentru a face designul exterior mai frumos. Recomandăm plăci de andezit gri pentru pavele minimaliste.

piatra andezit la exterior

De ce să alegi andezit la exterior

Când este vorba de decorarea exterioară, piatra andezit are o rezistență foarte bună în comparație cu alte tipuri de piatră naturală. Aceasta piatră este rezistentă la schimbările meteorologice drastice. Rezistă la schimbările extreme de temperatură care pot face ca suprafața pietrei să fie fragilă în următorii câțiva ani.

Datorită compoziției sale naturale variate, piatra andezit nu se va sparge chiar dacă este folosită pentru zonele exterioare. Chiar și atunci când este folosită la pavarea zonelor cu trafic intens, această piatră naturală poate suporta încărcături foarte grele de vehicule. De aceea este poate cel mai bun material pentru decorarea exterioară.

Și din punct de vedere estetic, piatra andezit este preferată. Culoarea gri distinctivă oferă fiecărui loc o senzație naturală mai puternică. Astfel cu andezit la exterior vei da un aspect mai bun oricărei proprietăți. Este o piatră naturală versatilă, deoarece o poți folosi în diverse scopuri.

Îl poți folosi pe pardoseală ca pavele, dale, placaje pentru alee, terasă,  pardoseala piscinei, trotuar. Pași de pisică și pași japonezi în curte. Piatră cubică pentru alei, locul de parcare. Borduri pentru delimitarea trotuarelor și aleilor. 

Este utilizat la placarea pereților pentru a le da o textură specială. Alege-l pentru fațadă, soclu și gard. Te va impresiona prin durabilitatea sa și calitățile sale estetice. 

Contactează-ne pentru  ofertă personalizată! Cauți altceva? Alături de andezit, la noi veți găsi permanent în stoc marmură, granit și travertin pentru placări exterioare și interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.