LE AVEM ÎN STOC ȘI LE LIVRĂM A DOUA ZI LA LOCAȚIA LUCRĂRII

ANDEZIT

Caută
Close this search box.

Povestea noastră

Fabrica de andezit

fabrica de andezit

Fabrica de andezit și depozit cu stocuri permanente de blocuri și mii de mp placaje, piatră cubică, borduri, rigole. Cu multă experiență, extragem și debitam blocuri de andezit Magura Ilvei în fabrica noastră din Cluj-Napoca. Fabricăm piese personalizate de piatră naturală. Producem placaj fiamat antiderapant – antialunecos pentru placare pardoseli la exterior. Plăci, pavaje, dale de andezit pentru terasă, alei, trotuar, parcări. Oferim model scapițat pentru placare soclu, gard și fațada casei. Din funduri de bloc prelucrăm scoarță andezit pentru placarea pereților interiori și exteriori. Executăm glafuri, trepte și contratrepte la scări, capace de gard, stâlpi și capace de porți. Prelucrăm bordură de duș, cădițe, lavoare free standing sau pe blat cu diferite forme și dimensiuni. Executăm orice alte piese personalizate de andezit, decupăm la CNC obiecte decorative cum ar fi statui.

De Peste 14 ani extragem și prelucrăm blocuri de andezit

Cu sediul central în Cluj-Napoca, unde ne-am început activitatea, am început să exportăm produsele noastre în toată Europa. Avem utilaje performate, de ultimă generație și o echipă de ingineri și pietrari foarte bine pregătiți. Cu ajutorul acestora prelucrăm la comanda orice dimensiuni pentru placaje, pavaje, dale andezit exterior, pavele de andezit fiamat. Le producem cu diferite finisaje: lustruit, fiamat, lucios, mătuit, buciardat, sablat, periat, natural. Putem prelucra și furniza în termen scurt piatră andezit pentru orice fel de proiect. Termenul de execuție pentru piese personalizate este de 2-3 zile lucrătoare.

fabrica de andezit

De ce noi?

Calitate - stocuri - preț de producător

După cum v-am obișnuit vă așteptăm cu stocuri mari, calitate și prețuri competitive pentru produsele de andezit, marmură, granit, travertin. La noi găsiți soluția completă pentru placările cu andezit. Oferim adezivi speciali pentru lipirea andezitului, precum și servicii de montaj piatră naturală.

De ce să alegeți andezit? Este o piatră naturală foarte dură, o rocă magmatică cu structură uniformă. Este foarte rezistentă la compresiune și se pretează pentru placarea suprafețelor cu trafic auto și pietonal foarte intens.

error: Content is protected !!