scapitata andezit piatră

Andezit piatră pentru placare la exterior

Andezit piatră naturală pentru exterior – aflați de ce să alegeți piatra pentru placarea împrejurimilor casei dvs. Decorul exterior devine întotdeauna primul punct de exprimare a stilului, deoarece adaugă eleganță și grandoare oricărei clădiri. Și, piatra devine una dintre cele mai solicitate opțiuni de placare pentru fațadă și alți pereți exteriori. De fapt, frumusețea placajului pereților cu piatră aduce o estetică distinctă și un apel personalizat oricărui spațiu exterior.

Piatra naturală este un material versatil care oferă multe posibilități de amenajare. O puteți folosi atât pe pereții exteriori, cât și pe cei interiori pentru a îmbunătăți și înfrumuseță decorul. Există pietre dure precum andezitul, ardezia și granitul preferate în special pentru exterior. Între timp, piatra mai moale precum marmura și travertinul sunt mai des alese pentru placarea pereților interiori. O marmură și un travertin de calitate pot fi folosite fără probleme și pentru placările exterioare. Oricare material îl alegeți, recomandăm impregnarea acestora cu soluții profesioanle, care sigilează suprafața pietrei și îi oferă protecție timp îndelungat. 

Făcând alegerea potrivită, placarea cu piatră nu numai că vă va oferi un aspect frumos, ci și rezistență și durabilitate excepționale.

Andezit piatră

Tipurile de piatră folosite pentru placarea peretelui

Aflați care sunt caracteristicile fiecărei pietre, înainte de a alege materialul pentru exteriorul casei dvs.

Placarea peretelui cu piatră andezit 

Andezitul este o piatră vulcanică care vine în culoarea gri închis. Aceasta este ideală atât pentru placarea pereților exteriori, cât și a celor interiori. Calitățile sale notabile sunt: capacitatea ridicată de izolare, rezistența și durabilitatea.

Placarea peretelui cu granit

Și granitul este preferat pentru placarea pereților exteriori din piatră. Este un material foarte rezistent. Pe lângă durabilitatea sa, granitul este popular și pentru permanența texturii și culorile sale.

Placarea peretelui cu piatră ardezie

Următorul tip de piatră preferat pentru placarea pereților este ardezia. Aceasta este o rocă metamorfică și este un material optim pentru construcție. Este potrivit atât pentru placarea pereților exteriori cât și a celor interiori. Are un aspect sofisticat, este durabilă și rezistentă la apă. 

Placarea peretelui cu piatră marmură

Marmura înseamnă măreție și eleganță. Această piatră naturală oferă întotdeauna rezultate impresionante atât în placările interioare cât și cele exterioare. Este disponibilă în diferite nuanțe și impresionează prin aspectul sofisticat pe care îl oferă spațiului.

Placarea peretelui cu piatră travertin

Dacă îți dorești o amenajare în culori calde travertinul este ideal pentru placările exterioare și interioare. Placajele sunt disponibile într-o gamă mare de finisaje, de la modele lucioase, la plăci mate, periate. Alege travertin scapițat pentru fațadă și gard.

Placarea peretelui cu calcar

Un alt tip de piatră naturală foarte des utilizată pentru placarea pereților este calcarul. Aceasta poate fi ușor modelată și sculptată.

scapitata andezit 10xliberx2.

Avantajele placajului de andezit piatră pentru pereți

Există câteva motive pentru care placarea cu andezit piatră naturală poate fi o idee bună pentru decorarea casei. Pe lângă durabilitate, piatra este și ușor de instalat.

Apoi, piatra este rezistentă la intemperii. În plus, este disponibilă în diferite finisaje, cum ar fi finisaj mat, fiamat, finisaj șlefuit, lustruit.

Mai mult, piatra oferă niveluri ridicate de izolație care pot reduce câștigul sau pierderea de căldură. Și, piatra are, de asemenea, un aspect natural, dând o impresie atemporală.

În plus, caracteristicile sale naturale fac ca decorul să fie unic. În general, placarea pereților cu piatră va îmbunătăți semnificativ aspectul casei și va crește valoarea acesteia.

Contactați-ne! Vă vom răspunde la întrebări și vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre placarea pereților cu piatră. naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.