PERVAZE SI GLAFURI

Pervaze si glafuri andezit pentru ferestre casei la exterior si interior. Producatorul de andezit Transilvania Natural Stones va ofera trepte din andezit pentru scari interioare si exterioare la preturi promotionale. Andezitul este o piatra foarte rezistenta similara granitului.

Disponibil la fabrica noastra in mai multe culori gri, negru, maro, multicolor, antracit. Oferim andezit pret bun la dale, pevele, pavaje, scari, glafuri, capace de gard, piatra cubica, piatra poligonala neregulata, borduri si rigole. Antracit-ul are o structura uniforma, este foarte dur, rezistent la compresiune (trafic auto) si la trafic intens. Se preteaza foarte bine la placarile exterioare, majoritatea pietelor publice fiind realizate din piatra naturala.  Acesta poate fi prelucrat atat fiamat (antiderapant-antialunecoas) cat si in forma mata sau lustruita, in diferite dimensiuni de placaje. Diferite grosimi de 1 cm, 2 cm, 3 cm sau la grosimea care doriti.

Transilvania Natural Stones pune la dispoziția clienților cele mai bune servicii de : consultanta, achiziție materiale, implementarea lucrării și întreținere pentru pavarea curtilor sau parcarilor cu piatra cubica andezit. Noi ne ocupam cu montaj de piatra cubica pe care producem în gama variata, borduri si rigole, pavaje andezit exterior fiamat. Pe stoc mii de mp de placaje. La lucrările cu roca andezit oferim 10 ani garantie !

Asiguram montaj professional pentru placărea de scări, trepte contratrepte, alei executate din orice tip de piatra naturala pentru exterior si interior. Montam la comanda scari din marmura si granit, glafuri interioare sau exterioare la ferestre, pervaze.

Depozit de granit andezit cu stocuri mari de pavaje, pavele, dale de travertin pentru alei,terase si trotoare. Placare de gard, soclu si fatade cu piatra naturala decorativa. Depozit de granit piatra naturala in Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Bistrita si Timisoara. Preț bun pentru andezit in Cluj Napoca.

 PERVAZE SI GLAFURI ANDEZIT

Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din blocuri de granit antracit. Executam si montam blat de bucatarie din quartz,contrablat si insula in cateva zile. Servicii de pachet complet: masuratori la fata locului, livrarea si montajul blaturilor de bucatarie pe mobilier. Alege acum montaj de COMPOZIT QUARTZ de calitate.

cere oferta personalizata !

Pervaze si glafuri din andezit cu duritate si proprietati incoparabile

Absorbtie de apa la presiunea atmosferica 0,1 %.   Densitate aparenta 2738 kg/m3.   Porozitate deschisa 0,5 %.  Rezistenta la compresiune 9medie) 168 MPa.   Rezistenta la abraziune Bohme 4238 mm3.   Rezistenta la derapare/alunecare (medie) 59 mm. DECLARATIE DE PERFORMANTA CE  nr. 1241/05-08-2015.

Oferte personalizate cu preț bun pentru andezit bazalt, fiamat antiderapant,  granit ! Cumpara direct de la producator andezit din inima Transilvaniei. Producator de piatra naturala andesite la preț bun cu livrare in :

Cluj Napoca,  Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare,  Bulevardul Muncii,  Beclean,  Bistrita, Brasov, Braila,  BucurestiBudapesten, Calea Turzii,  Constanta, Covasna, Harghita, Craiova,  Deva, Hunedoara. Floresti,  Galaţi,  Gheorgheni,  Hunedoara, Iasi,  Mangalia, Maramures, Magura Ilva,  Miercurea Ciuc,  Nasaud,  Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Pitesti, Ploiesti, Predeal, Ramnicu Valcea,  Satu Mare,  Sibiu,  Suceava, Targoviste,  Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau,  Baciu.