PIATRA CUBICA ANDEZIT


     Piatra cubica andezit  este un material cu o frumusete aparte , este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de cubica la preț bun de pe piata. Andezit-ul este o piatra foarte dura, avand o rezistenta extrem de ridicata. Ofera rezistenta in timp la uzura si intemperii, calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Foarte potrivita pentru proiecte la exterior, pavarea curtiilor si a parcarilor.

Avem oferte avantajoase pavele de cubica si borduri. Suntem producator de andezit din Transilvania in Romania. Detinem un stoc mare de cubica, la preturi de producator si facem montaj cu garantie! Antracit-ul are o structura uniforma, este foarte dur, rezistent la compresiune (trafic auto) si la trafic intens. Se preteaza foarte bine la placarile exterioare. Majoritatea pietelor publice fiind realizate din piatra andezit.  Acesta poate fi prelucrat atat in forma fiamata (antiderapanta) pentru exterior cat si in forma mata sau lustruita. Avem regulat diferite dimensiuni de 1 cm, 1,5 cm, 2 cm, 3 cm si putem taia direct din blocuri masive pentru grosimi mai mari.

Cu mare experienta extragem si debitam blocuri de piatra andezit Magura Ilvei in fabrica noastra in Cluj Napoca. Producem placaj fiamat antiderapant-antialunecos de exterior pentru placare pardoseala terasa, alei, trotuar, parcari. Disponibil si andezit Hunedoara, Ilva, Baie Mare, Simeria, Harghita din carierele in Romania si Ungaria. Oferim model scapitat pentru placare soclu, gard si fatada casei. Executam glafuri, trepte la scari, capace de gard, capace de stalpi si capace de porti la intrare. Permanent pe stoc mii de mp cu placaje, dale, pavele, pavaje, borduri, rigole.

 CUBICA ANDEZIT DIN INIMA TRANSILVANIEI

Punem la dispoziția clienților cele mai bune servicii de : consultanta, achiziție materiale, implementarea lucrării și întreținere pentru pavarea curtilor sau parcarilor cu cubica. Noi ne ocupam cu montaj de piatra cubica pe care o producem în gama variata, borduri si rigole, pavaje andezit exterior flamat. La lucrările de roca andezit OFERIM 10 ANI GARANTIE !

Asiguram montaj professional pentru placărea de scări, trepte contratrepte, alei executate din orice tip de piatra naturala pentru exterior si interior. Montam la comanda scari din marmura si granit, glafuri interioare sau exterioare la ferestre, pervaze.Disponibil la depozit-ul nostru in mai multe culori gri, negru, maro, antracit. Oferim cel mai bun pret pentru andezit la dale, pevele, pavaje, scari, glafuri, capace de gard, spartura, piatra poligonala neregulata

Depozit de granit andezit cu stocuri mari de pavaje, pavele, dale de travertin pentru alei,terase si trotoare. Placare de gard, soclu si fatade cu piatra naturala decorativa. Depozit de granit piatra naturala in Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Bistrita si Timisoara. Andezit de vanzare cu pret bun in Cluj Napoca.

Executam si montam blat de bucatarie din quartz, contrablat si insula in cateva zile. Servicii de pachet complet in toata Romania : masuratori la fata locului, livrarea si montajul blaturilor de bucatarie pe mobilier. Alege acum montaj de COMPOZIT QUARTZ de calitate.

cere oferta personalizata !